Solar

Te bronzezi cu stil

Patul MegaSun este garantia unui bronz sanatos si ultra rapid.

Vrei o piele bronzata uniform in doar cateva minute? Raspunsul nostru: salon solar! In acest fel obtii bronzul perfect, aramiu, fara sa stai la soare ore in sir. Bronzul artificial nu usuca pielea si nici nu o arde, iar o sedinta la solar iti va imbunatati circulatia si va stimula producerea vitaminei D in organism.

Exclusive Beauty iti pune la dispozitie solutii de bronzare intr-un salon de bronzat profesional cu o atmosfera placuta si relaxanta.

Salonul nostru dispune de solar orizontal marca Megasun, care ii va oferi pielii tale un bronz rapid si de durata, indiferent de tipul de ten pe care il ai.

MegaSun este lider mondial in domeniul tehnologiilor si aparaturilor de bronzat. Aceasta este prima marca de aparate de bronzat cu certificare europeana de garantie a calitatii, dar si prima companie care a efectuat un studiu la nivel academic referitor la modurile de bronzare in functie de tipurile de piele.

Pe langa aparatele profesionale Exclusive Beauty va ofera o gama variata de produse cosmetice profesionale de bronzat de la firme renumite cum ar fi: Australian Gold, Califonia Tan si Emerald Bay. Aceste produse sunt special create pentru a asigura un bronz intens si uniform, care va rezista saprtamani in sir.

Daca iti doresti o piele aramie si colorata tot timpul anului, alege unul din abonamentele de mai jos.
De asemenea, te bucuri de TARIFE SPECIALE in fiecare dimineata!

Cauti un solar in Drumul Taberei? Exclusive Beauty iti pune la dispozitie cele mai noi solutii din domeniul aparaturii de bronzat, personal profesional si servicii de calitate. Te invitam sa lasi toate grijile si problemele la intrare si sa ne lasi sa te rasfatam asa cum mertiti!

De asemenea, te bucuri de TARIFE SPECIALE in fiecare dimineata!

Abonamente si preturi

Abonament Silver 50Min+10Min Bonus
75Ron

Abonament Gold 100Min+25Min Bonus
150Ron

Abonament Premium 150Min+45Min Bonus
225Ron

Tarif pe minut dupa ora 14:00
1,5Ron

Tarif pe minut intre 10:00-14:00
1,2Ron

Beauty Exclusive

Programare

Vrei sa faci o rezervare sau doar ai o intrebare?

Contacteaza-ne: 0721.177.552 Sau completeaza forumularul de contact!

Fa o rezervare