Pentru ca meriti sa fii frumoasa fara sa iti faci griji, te rugam sa comunici specialistilor nostri orice aspect pe care il consideri important (aspecte legate de sanatate, sensibilitati, intensitati folosite la terapii faciale) pentru a evita aparitia eventualelor leziuni vasculare.

Pentru rezultate maxime, alaturi de tratament, recomandam respectarea unor indicatii specifice in privinta igienei alimentare, stilului de viata si folosirea produselor la domiciliu.

Beauty Exclusive este un salon unic, cu personal care va avea grija sa fii rasfatata, de aceea asiguram, garantam si declaram pe propria raspundere ca produsele folosite sunt de cea mai buna calitate, respectand normele si legislatia in vigoare.
Totodata, respectam cu strictete recomandarile producatorilor, astfel incat tratamentele sa ofere cele mai bune rezultate posibile. Serviciile prestate sunt oferite cu respectarea drepturilor consumatorilor conform legislatiei in vigoare, OG 21/1992.

De asemenea, va rugam sa aveti in vedere faptul ca rezultatele pot varia de la persoana la persoana, date fiind tipul de ten si particularitatile specifice ale acestuia, pentru care nu ne asumam raspunderea.