top of page

Descriere masaje asiatice

Exclusive Beauty:
Thailandez cu ierburi, Suedez

 

O combinație de tehnici de masaj care îndepărtează tensiunea musculară, stimulează sistemul imunitar, și îndepărtează oboseala.

Facial Botox

Masajul facial este una dintre cele mai apreciate masaje, deoarece elimină toxinele, redă feței vitalitatea, strălucirea, luminozitatea, tonifică musculatura și are efect de reîntinerire.

Capilar

Masajul capilar este o terapie de înălțare emoțională, care se concentrează pe ameliorarea tensiunii părții superioare a corpului.

Thailandez

Masajul thailandez include tehnici de presopunctură, întinderi inspirate din yoga și compresii. Relaxează musculatura dureroasă sau tensionată, îndepărtează stresul din corp și din minte.

Thailandez cu ierburi aromatice

Inspirați din tradițiile vindecătoare thailandeze, săculeții conțin plante medicinale, ce sunt aplicați pe întreg corpul. Masajul stimulează sistemul imunitar, iar presopunctura îndepărtează tensiunea musculară.

Deep Tissue

Este o terapie care se concentrează pe realinierea straturilor mușchilor. Este de ajutor pentru zone tensionate și contractate precum gâtul înțepenit, senzație de apăsare în zona lombară și umeri dureroși.

Bambus Exotic

Masajul cu bețe de bambus are efect anticelulitic, detofixiant, tonifică musculatura, detensionează și energizează organismul.

Anti-Celulitic

Masajul anticelulitic este o metodă foarte eficientă de diminuare și eliminare a celulitei.

Balinez

Masajul Balinez, combină o varietate de tehnici asiatice de relaxare și reflexoterapie, stimulează circulația sângelui aducând bunăstare și calm.

Suedez

Masajul Suedez este o terapie care îmbunătățește circulația locală, reduce tensiunea musculară și îndepărtează oboseala.

Suedez cu pietre calde vulcanice

Este un masaj de echilibrare și întinerire, pietrele calde sunt pozitionate pe punctele energetice cheie ce vor deschide meridianele, îndepărtează tensiunea și eliberează toxinele din organism.

Terapie prin ventuze cu ghimbir

Terapia cu ventuze se aplică de mii de ani, este asociată cu medicina tradițională chineză, această terapie elimină toxinele, întărește sistemul imunitar si relaxează musculatura. 

Prenatal

Terapia prin masaj în timpul sarcinii este un mod sănătos de reducere a stresului, ameliorează durerile de spate și crampele musculare.

Reflexologia

Masajul de reflexologie se concertează asupra picioarelor, fiind în legătură cu organele și glandele corpului, ajutând la îndepărtarea durerilor de spate și de gât, a problemelor digestive, migrenelor și a insomniei.

bottom of page